QUI SOM

CERVESA sant jordi - tabarlot

Cervesa Sant Jordi arriba a Barcelona en col·laboració del restaurant Tabarlot. Un nou concepte de cerveseria, on es fusionen les millors cerveses artesanes elaborades a Cardedeu i una excel·lent gastronomia mediterrània. 

cerveses artesanes i gastronomia local

A Sant Jordi Tabarlot t’oferim una àmplia varietat de cerveses artesanes i una extensa carta de plats i tapes elaborats amb productes de proximitat perquè gaudeixis d’un bon moment amb nosaltres i amb qui vulguis compartir-lo. Vine a coneixe’ns al centre de Barcelona, just davant del teatre Liceu.  Molt a prop de Les Rambles, un dels carrers més icònics de la nostra ciutat.

DE DILLUNS A DIUMENGE DE 12:00H A 00:00H
DIVENDRES I DISSABTE DE 12:00H A 01:30H
En ple centre de Barcelona

A 20 metres de les rambles,
al costat del liceu

Una ubicació excepcional on gaudir d’una cervesa artesana i degustar la gastronomia local.

TAMBÉ POTS TROBARNOS A...

LA FÀBRICA I EL BREWPUB DE CARDEDEU

Elaborem la cervesa Sant Jordi al magatzem de Cal Peó de Cardedeu, un edifici industrial modernista del 1910 dissenyat per l’arquitecte M. J. Raspall i que antigament s’utilitzava com a magatzem de cereal, pinso i farines.

Cervesa Sant Jordi pretén recuperar l’essència d’aquest l’edifici a través del cereal, adaptant l’activitat a l’elaboració de cervesa artesana. De dilluns a dimecres es realitza totes les tasques relatives a la producció i de dijous a diumenge l’espai es converteix en BrewPub, un bar ambientat en la cultura cervesera on tenen lloc propostes culturals, musicals i cerveseres.

Si vols conèixer com s’elabora una cervesa artesana, vine a les visites guiades a la fàbrica. Farem cervesa de manera didàctica per conèixer les etapes del procés i la matèria primera des dels cinc sentits. A més, visitarem les instal·lacions i tastaràs les nostres cerveses.