QUI SOM

CERVESA sant jordi - tabarlot

Cervesa Sant Jordi arriba a Barcelona en col·laboració del restaurant Tabarlot. Un nou concepte de cerveseria, on es fusionen les millors cerveses artesanes elaborades a Cardedeu i una excel·lent gastronomia mediterrània. 

cerveses artesanes i gastronomia local

A Sant Jordi Tabarlot t’oferim una àmplia varietat de cerveses artesanes i una extensa carta de plats i tapes elaborats amb productes de proximitat perquè gaudeixis d’un bon moment amb nosaltres i amb qui vulguis compartir-lo. Vine a coneixe’ns al centre de Barcelona, just davant del teatre Liceu.  Molt a prop de Les Rambles, un dels carrers més icònics de la nostra ciutat.

DE DIMARTS A DIUMENGE DE 12:00H A 00:00H
DIVENDRES I DISSABTE DE 12:00H A 01:30H
DILLUNS TANCAT
En ple centre de Barcelona

A 20 metres de les rambles,
al costat del liceu

Una ubicació excepcional on gaudir d’una cervesa artesana i degustar la gastronomia local.

TAMBÉ POTS TROBARNOS A...

LA FÀBRICA DE CARDEDEU

Elaborem la cervesa Sant Jordi al magatzem de Cal Peó de Cardedeu, un edifici industrial modernista del 1910 dissenyat per l’arquitecte M. J. Raspall i que antigament s’utilitzava com a magatzem de cereal, pinso i farines. Cervesa Sant Jordi pretén recuperar l’essència d’aquest l’edifici a través del cereal, adaptant l’activitat a l’elaboració de cervesa artesana. 

Si vols conèixer com s’elabora una cervesa artesana, vine a les visites guiades a la fàbrica. Farem cervesa de manera didàctica per conèixer les etapes del procés i la matèria primera des dels cinc sentits. A més, visitarem les instal·lacions i tastaràs les nostres cerveses.