Bases legals

sorteig skanking sant jordi

1. LA PROMOCIÓ

Concurs a Instagram per guanyar un pack Sant Jordi en motiu de l’esdeveniment Skanking Sant Jordi que tindrà lloc el divendres 11 de novembre de 2022 al Tabarlot.

El promotor i responsable del sorteig és Pernibarna, SLU – Cervesa Sant Jordi-Tabarlot amb seu al carrer Sant Pau, 4 08001 de Barcelona i amb CIF B-66302779.

La participació al concurs és gratuïta i podran participar totes les persones majors de 18 anys. La participació implica la acceptació total de les presents bases i es desqualificarà automàticament a les persones amb la intenció de perjudicar o danyar la imatge del concurs.

La informació que es proporciona s’utilitzarà per gestionar la participació al concurs i comunicar els premis als guanyadors.

2. DATES DEL CONCURS

La participació estarà activa des de les 12:00h del dia 07 de Novembre de 2022 fins les 18:30h del dia 11 de Novembre de 2022.

3. CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

Per participar al concurs i poder optar al premi, el participant haurà de complir amb aquests requisits.

  • Ser major de 18 anys
  • Participar a través d’un perfil d’Instagram real i actiu, sense anomalies i que no es pugui considerar susceptible d’haver-se creat amb l’única intenció de participar a la promoció. El promotor es reserva el dret de desqualificar perfils concursants de forma unilateral i sense necessitat de notificació o justificació al participant.
  • Ser seguidor dels perfils d’Instagram @wake_up_jamaica.bcn i @cervesasantjordi_tabarlot
  • Posar m’agrada a la publicació del sorteig
  • Comentar mencionant a dos usuaris d’Instagram per comentari (pot mencionar més d’una vegada a diferents persones)
  • Compartir la publicació als seus stories per una participació extra. Aquells usuaris que tenen el perfil d’Instagram privat, cal que ens enviïn una captura de pantalla de la compartició

No tindrà dret a rebre el premi aquell guanyador que no compleixi amb els requisits estipulats en aquestes bases.

4. PREMIS

El premi consisteix en: un pack de cerveses Sant Jordi + un got Sant Jordi tamany pinta + 1 samarreta.

El premi es recollirà presencialment a Cervesa Sant Jordi – Tabarlot (C. Sant Pau, 4. 08001 Barcelona). El guanyador té fins a final d’any per recollir-ho. Caldrà avisar amb antelació del dia que vinguin a recollir el premi per preparar-lo.

5. NOTIFICACIÓ ALS GUANYADORS

Els guanyadors s’escolliran a l’atzar a través d’una aplicació específicament dissenyada per aquest fi. En cas que els guanyadors no es posin en contacte en un termini màxim de 10 dies des del primer contacte o que es renunciï al premi, es procedirà a seleccionar un nou guanyador, perdent el dret a reclamar el premi el primer guanyador.

Els nom dels guanyadors es compartirà a través del perfil d’Instagram de @cervesasantjordi_tabarlot.

La veracitat de les dades facilitades per el participant son condició indispensable per poder accedir als premis de la promoció.

6. CESSIÓ DE DRETS D’IMATGE DELS GUANYADORS

El guanyador accepta que el seu nom d’usuari i foto de perfil públics d’Instagram es comparteixin al perfil de @cervesasantjordi_tabarlot i en altres llocs web de la organització per comunicar el guanyador de la promoció.

El guanyador compartirà una fotografia amb el premi i accepta que es comparteixi la seva imatge fent menció al perfil del promotor.

7. MODIFICACIONS

El promotor es reserva el dret a suspendre o variar la promoció en qualsevol moment, així com a modificar aquestes bases durant el desenvolupament de la mateixa.

La suspensió, variació o modificació de la promoció es comunicarà mitjançant un avis al propi perfil d’Instagram del promotor. Aquestes suspensions, variacions o modificacions no donaran dret en cap cas a reclamació per part dels participants en la promoció.

El promotor queda eximit de qualsevol responsabilitat en el suposat cas d’existir algun error en les dades facilitades per el mateix participant guanyador del premi que impedís la seva identificació o satisfacció.